Henter indhold...
AlderGratis lektiehjælp i matematik

Matematikcenter


Matematikcenter er en nonprofitorganisation, der tilbyder gratis lektiehjælp til børn og unge i folkeskolens udskoling og på ungdoms-, erhvers- og voksenuddannelserne. Vores mål er at skabe lige muligheder for læring og at gøre matematikken forståelig for alle. Vi har lektiecaféer i flere byer landet over, driver online lektiecaféen Webmatlive.dk og den online materialesamling Webmatematik.dk.

De frivillige matematikhjælpere udgør rygraden i Matematikcenters arbejde. Alle Matematikcenters frivillige har en stor begejstring for matematikfaget, som de hver uge deler med de unge, der bruger vores tilbud.

Matematikcenters tilbud
Lokale lektiecaféer i matematik, der er åbne for alle. Lekticaféerne er uformelle og der er god tid til den enkelte elev. Der er ingen tilmelding.

Online lektiecafé, 5 gange ugentligt på Webmatlive.dk. Denne lektiecafé fungerer som en almindelig lektiecafé – blot online. Både eleven og den frivillige matematikhjælper sidder bag egen skærm.

Webmatematik.dk, online materialesamling der består af gennemgang af pensum fra 7. klasse til A-niveau på forskellige uddannelsesretninger. Her er enkle gennemgange, opgaver, videolektioner, eksempler, spørgeforum mm. Samt inspirationssamlingen matematik-i-alt, der viser hvordan matematik er til stede i alt hvad vi foretager os.

Årlig eksamensforberedelser for elever på ungdoms- og voksenuddannelser. Til eksamensforberedelserne får eleverne mulighed for at prøve kræfter med de opgavetyper, de vil møde til deres skriftlige matematikeksamen og samtidig have dygtige frivillige matematikhjælpere at spørge undervejs. Vi giver eleverne adgang til Matematikcenters egne prøvesæt, der svarer til det niveau, de skal til eksamen i. 


Tilbuddet er til dig, som...

har brug for hjælp til matematik fra 7. klasse og op til A-niveau.

Matematikcenters online lektiecafé, Webmatlive.dk har åbnet: onsdag og torsdag kl. 16:00-18:00 samt tirsdag, onsdag og søndag aften kl. 19:30-21:30.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Herning Kommune administreres af Frivilligcenter Herning

Frivilligcenter Herning Herning Kommune
Top